Porosafarit

Raitolan elämykselliset poroajelut

Raitolan porosafareilla pääset kokemaan perinteikkään lappilaisen liikkumismuodon. Hiljainen ja mukava pororekiajelu halki lumisen metsän toimii rauhoittavana rentoutumisharjoituksena. Tyhjennä pääsi muista ajatuksista ja anna stressin vähentyä kun keskityt vain hetkeen kauniissa Lapin luonnossa. 

Talvikautemme alkaa 18. marraskuuta (jos lumiolosuhteet sallivat).

Porosafarit

Valitse poroseikkailusi

1h porosafari Raitolassa

1 h Porosafari

Tule kanssamme jännittävälle porosafarille! Istu mukavasti poron vetämässä reessä ja nauti palasta Lapin luontoa.

iltaporosafari Raitolassa

Iltaporosafari

Istu mukavasti poron vetämässä reessä ja matkusta läpi lumisen pimeän metsän. Ehkä on matkassa onnea ja näet Revontulten liehuvan taivaalla.

koko perheen päivä porotilalla

Koko perheen päivä Raitolassa

Tämä on täydellinen aktiviteetti perheellesi, jopa aivan pienille lapsille! Tule tapaamaan karvaisia ystäviämme ja kokeile lyhyttä huskyajelua ja vähän pitempää poroajelua. Nauti myös herkullinen lohikeitto tunnelmallisessa ravintolassamme.

Reindeer Safari To Ice-Fishing Lake

Porosafari pilkille

Istu mukavasti porojen vetämässä reessä ja nauti Lapin luonnosta. Kokeile myös pyydystää päivän kalasaalis itse! Nuotion äärellä paistamme makkaraa ja nautimme kahvia kera kanelipullan.

porotilavierailu raitolassa

Porotilavierailu

Tapaa ystävälliset poromme ja tule kokeilemaan lyhyttä rekiajelua. Nauti kuumaa juomaa kanelipullan kera nuotion äärellä ja kuuntele tarinoita Lapin porotaloudesta.

huskytilavierailu Raitolassa

Yhdistetty poro- ja huskysafari

Tule kokemaan kaksi suosituinta aktiviteettiä, poro- ja huskyajelut yhdellä ja samalla safarilla! Tässä yhdistetyssä aktiviteetissa tapaat ystävälliset poromme ja kokeilet lyhyttä poroajelua ja lisäksi lähdet pitemmälle huskysafarille ohjastamaan omaa valjakkoa!