Poro- ja huskytila Raitola

Koko perheen luontoelämyksiä lähellä Napapiirin Pajakylää Rovaniemellä

Raitolan tilalla koet aitoja Lapin elämyksiä porojen ja huskien seurassa!

Yhdistä lempiaktiviteettisi vierailemalla tilalla, jossa pääset kokeilemaan rekiajelua sekä poroilla että koirilla!

Poro- ja huskytila Raitolassa voit kokea poro ja huskiajelun jännityksen. Kokeile onneasi pilkkisafarilla jäätyneen järven jäällä porojen kyydittämänä ja nauti safarin päätteeksi maittavat nokipannukahvit nuotion äärellä.
Tapaa karvaiset ja ihmisystävälliset valjakkokoiramme päivittäin lähtevällä huskysafarilla, jossa pääset kokemaan valjakkoajoa lumisten maisemien läpi. Iltasafarit tarjoavat oivan mahdollisuuden revontulien etsimiseen ja valokuvaamiseen.

Porotilallamme sijaitsee 90 paikkainen lappilaista tunnelmaa henkivä tilausravintola ja lämminhenkinen kota 40 henkilölle, joissa molemmissa on anniskeluoikeudet. Huskytilallamme on myös tunnelmallinen 50 paikkainen asiakastila ja lämmin 40 paikkainen kota. Kotamme ovat varattavissa myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin.

Palvelumme

Valitse seikkailusi

Huskysafarit

Meillä ajellaan huskyvaljakoilla läpi kauniiden lappilaisten maisemien. Meille ovat kaikki tervetulleita, etkä tarvi aiempaa kokemusta safareista. 

Porosafarit

Porosafareilla voit kokea vanhan perinteisen lappilaisen liikkumismuodon. Hiljainen ja rauhallinen pororekiajelu lumisessa metsässä on kuin elämyksellinen rentoutus! 

The staff is super friendly and really caring about the dogs. Impressive how well they understand the dogs and their behaviour. Great visit!

Bartje P.

-
5/5

Upea paikka nauttia porojen ja huskien seurasta! Kävimme poroajelulla ja ruokimme ja silitimme koiria. Henkilökunta on mukava!

Tiina K.

-
5/5

Great place! If you are coming to rovaniemi or Santa’s village, don’t hesitate to visit this place. It is totally deserved!

Oleg P.

-
5/5