Huskysafarit

Raitolan elämykselliset huskyajelut

Raitolan huskysafarit ajetaan kauniissa Lapin maisemissa Napapiirin lähettyvillä. N. 150 ihmisystävällistä ja innokasta huskykoiraamme odottavat sinua tilallamme. Voit valita ryhmällenne sopivan mittaisen valjakkoajelun eri vaihtoehdoistamme. Safarimme sopivat myös lapsille ja ensikertalaisille.

Talvikautemme alkaa 18. marraskuuta (jos lumiolosuhteet sallivat).

 

Huskysafarit

Valitse huskyseikkailusi

raitola husky safaris

1 h Huskysafari

Tule ohjastamaan omaa huskyvaljakkoa lumisille reiteille hieman lyhyemmällä 7-10 km safarilla. Safarin jälkeen voit tutustua valjakkoosi ja nauttia kupin kuumaa. 

raitola husky safaris

2 h Huskysafari

Opi ohjastamaan huskyvaljakkoa kauniin jäätyneen järven yli tällä 12-17 km safarilla. Retken jälkeen kuulet enemmän Raitolan tilasta ja voit nauttia kupin kuumaa.

raitola husky farm visit

Koko perheen päivä Raitolassa

Tule vierailulle kodikkaalle poro- ja huskytilalle koko perheen voimin! Pääsette tutustumaan tilan karvaisiin ystäviimme ja kokeilemaan poro- ja huskyajelua. Ulkoilun jälkeen tarjoillaan maittava keittolounas.

yhdistetty husky- ja porosafari

Yhdistetty husky- ja porosafari

Tule kokemaan kaksi suosituinta aktiviteettiä, poro- ja huskyajelut yhdellä ja samalla safarilla! Tässä yhdistetyssä aktiviteetissa tapaat ystävälliset poromme ja kokeilet lyhyttä poroajelua ja lisäksi lähdet pitemmälle huskysafarille ohjastamaan omaa valjakkoa!