Huskysafarit

Yhdistetty husky- ja porosafari

husky and reindeer combo safari

Tule kokemaan poro- ja huskyajelut, kaksi suosituinta elämystä, yhdellä ja samalla safarilla! Tässä yhdistetyssä talviaktiviteetissa tapaat ystävälliset poromme ja kokeilet lyhyttä poroajelua. Kuuntele mielenkiintoisia tarinoita porojen ja poronhoitajien elämästä Lapissa kuuman juoman kera.

Puolessa välissä matkaa maukas lounas odottaa meitä ravintolassa! Sen jälkeen lähdemme uskomattomalle noin 10km huskyajelulle läpi huurteisen metsän ja koet kuinka omaa valjakkoa ajetaan. Opi myös mielenkiintoisia asioita arktisista eläimistämme ja ota hienoja valokuvia muistoksi kotiin.

Huskyreessä on kaksi henkilöä ja puolessa välissä matkaa on mahdollista vaihtaa ajajia. Keskimääräinen pituus safarille on 10 km riippuen sääolosuhteista ja kuljettajien taidoista. Retken aluksi opas opettaa miten valjakkoa ajetaan, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Lähtö

Marrakuu - huhtikuu -ajalla
maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 10:30
(21.11.2022-8.1.2023 joka päivä)

Kesto

3,5 h

Hinta

Aikuinen / 179 €
Lapsi (4-12 v) / 130 €

Lisätiedot

Sisältää:
Talvivaatteet, porotilavierailun, 500m poroajelun, poroajokortin, tietoa poroista, kuumaa juomaa ja pullan, lohikeittolounaan, kahvi/tee ja piirakkaa, vierailun huskytilalle, 45-60 min safarin (7-10km), 2hlö/reki, lapset reessä, tietoa huskeista, kuuman juoman, keksiä, opastus englanniksi tai suomeksi

Kuljetuspalvelu:
Haku ja paluukuljetus lisämaksusta 10€ / hlö. Hakupaikkoina keskustasta Hotelli Santa Clausin edestä ja Napapiiriltä Santa Claus Holiday Villagen vastaanotosta.