Huskysafarit

Koko päivän huskyseikkailu

koko päivän huskyseikkailu

Oletko valmis todelliseen arktiseen seikkailuun? Tässä koko päivän huskysafarissa opit tuntemaan oman valjakkosi koirat nimeltä ja näet, kuinka koirien kanssa työskennellään. Koe syrjäinen erämaa, kun reitit menevät läpi lumisen metsän ja hiljaisen jäisen järven.

Puolissa välin matkaa nautimme nuotion äärellä herkullisen keittolounaan kera kahvin tai teen. Lounaan jälkeen matka jatkuu läpi kauniin arktisen luonnon ja voit nauttia maisemista ajaessasi koirien kanssa. Jos olet onnekas, voit nähdä joitakin luonnon eläimiä, kuten poroja, matkan varrella.

Jotta koet aidon rekikoirakokemuksen, ajat valjakkoa yksin, ilman matkustajaa. Retken aluksi opas opettaa miten valjakkoa ajetaan, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Suurin osallistujamäärä retkelle on 6 henkilöä, joten kyseessä on pieni ryhmä, jolloin tutustut myös muihin osallistujiin. Pienin osallistuja määrä on 2 henkilöä ja koska jokainen ajaa valjakkoa yksin, osallistujan tulee olla yli 15 vuotta.

Lähtö

1. helmikuuta alkaen
Klo 9:30
Tiistaisin ja torstaisin

Kesto

5-6 h

Hinta

Aikuinen (yli 15 v) / 329 €

Lisätiedot

Sisältää: 50-60 km huskyvaljakkoajelun, huskytilavierailun, talvivaatteet, keittolounaan, leipää, makkaraa, kahvia/teetä, keksiä, opastuksen englanniksi ja suomeksi.

Kuljetuspalvelu: Haku ja paluukuljetus lisämaksusta 10€ / hlö. Hakupaikkoina keskustasta Hotelli Santa Clausin edestä ja Napapiiriltä Santa Claus Holiday Villagen vastaanotosta